Првиот „Лице в лице предизвик“, кој го организираме со поддршка на „Лицевлице ЗЕНици“ - новата група волонтери на платформата за одржлив развој, ќе се одржи утре, сабота, 25.09.2021 година, со почеток во 11 часот во Градскиот парк во Скопје. Во првиот предизвик – игра која ветува дружење, поддршка ...