Две награди „Гласник на невидливите“ за стории објавени во уличното списание за одржлив развој „Лице в лице“, беа доделени вчера, на церемонија која ја организираше Македонската платформа против сиромаштија.Новинарката и уредничка во списанието за одржлив развој „Лице в лице“, Анета Ристеска, ја ...