Интерактивна средба насловена „Лице в лице со новата Земја - соочување“,  ќе се случува на 23 јуни, од 15 до 17 часот, на платформата Zoom.На средбата ќе разговараме за можните сценарија на развој на нашето опкружување, и светот воопшто, по соочувањето со пандемијата, на локално и глобално ниво. ...