Советот за етика во медиумите (СЕММ) денеска, преку видео-обраќање на Фејсбук, ги соопшти наградите за најдобри новинарски стории за инклузивно известување за различностите во време на Ковид-19.Прво место, според едногласната одлука на 3-членото жири, освои сторијата на тема „Децата за кои не почна ...