П: Какви беа почетоците на Лице в Лице и како се роди идејата за списанието? АР: Платформата за одржлив развој, „Лице в лице“ е дел од едно глобално движење во светот, кое датира уште од 90-те години. Идејата на светското движење на уличниот печат, генерално, е да биде одговор за излез од кругот на ...