Македонски зелен стартап на млади луѓе кој преку принципот на циркуларна економија ќе произведува есенцијални масла и ароматизери добиени од отпадни кори од портокали доби награда на регионалниот напревар за зелени бизниси „Balkan Green Ideas“ кој се одржа вчера во Белград.Здружението за социјални ...