„Хируршките маски се новите биткоини“Ова беше ранофевруарски пост на „Фејсбук“ на докторот Ненад Лазаров. Тој реагираше дека нѐ очекува криза со пандемија што ќе го смени животот, ќе го смени здравствениот систем, навиките на луѓето за дружење, работење и за купување производи. И тоа се случи. Не ...