Во соработка со уличното списание за одржлив развој „Лице в лице“, Театарската група „Пресврт“, подготви видео нарација насловена „Рестарт“, која беше премиерно прикажана на промотивниот настан за 40-тото издание на „Лице в лице“.
Целта на видеото е доближување на суштинските ставови на значајни светски имиња нобеловецот Мухамед Јунус, историчарот Јувал Ноа Харари и економистот и социолог Ото Шармер за насоката во која што треба да се движи светот после пандемијата.
Ова видео, преку улогата на актерката Наталија Теодосиева, го споделува ставот на Харари: