Утрово бевме гости на Утринската програма на Радио Скопје. :-)
Разговаравме за новото 43. издание на „Лице в лице“, за дигиталната платформа, за предизвиците со кои се соочуваме во време на глобална криза. 
Ако сте во автомобил, готвите, или пешачите, слушајте „Лице в лице“. 
Разговорот е помеѓу две песни, и започнува од 3.15 минута.