Утрово бевме гости на Утринската програма на Радио Скопје. :-)Разговаравме за новото 43. издание на „Лице в лице“, за дигиталната платформа, за предизвиците со кои се соочуваме во време на глобална криза. Ако сте во автомобил, готвите, или пешачите, слушајте „Лице в лице“. Разговорот е помеѓу две ...