Лице в лице со граѓаните

„Лице в лице“ испраќа повик: да делуваме од его кон еко

Беше претставен новиот, 39-ти број на уличното списание за одржлив развој „Лице в лице“, со што беше најавен и почетокот на дистрибуцијата во Тетово.

Повик за промена на навиките, преземање лична одговорност, но, и барање одговорност и будност од институциите, беа дел од пораките кои беа споделени на интерактивната промоција „Лице в лице патување - од его кон еко“. Беше претставен новиот, 39-ти број на уличното списание за одржлив развој „Лице в ...
Прочитај повеќе......

Лице в лице патување: ЕГО кон ЕКО

Што е за тебе здрава животна средина? Како ти придонесуваш за еколошки чиста околина?

Забележуваш ли дека, додека______________________________________________________________________Институции is typing… Влада is typing…Општина is typing…Граѓаните is typing… . . ...
Прочитај повеќе......