Со Лице в лице честитките - ЧЕСТИТАЈ И ИТАЈ КОН ПРОМЕНА!

 
 
 
 

Со купување на честитките „Лице в лице“ вие:

 
  • станувате активен чинител во развојот на социјалната економија во земјава
  • поддржувате инклузивни програми наменети за ранливи сограѓани
  • практикувате одржливи решенија - честитките се изработени од рециклирана хартиja
  • се вклучувате во движење за одговорна иднина
  • промовирате македонски уметници
 
 
 
 
 
Платформата за одржлив развој „Лице в лице“, со задоволство ја претставува понудата на новогодишни честитки за 2020 година, кои ги изработија македонските уметници Ване Костуранов, Иван Петрушевски (Флим), Зоран Инадески, Варвара Николовска (Ва Дот), „Кокидо“ и Георги Равански.

Честитките на „Лице в лице“ се начин, сите заедно да им додадеме дополнителна вредност на празниците, испраќајќи топла, искрена и пријателска порака до нашите пријатели, соработници и драги луѓе - со приод што значи враќање кон добрите традиционални вредности, наместо формалните електронски честитки.

Приходот од новогодишните честитки е наша субвенција за креирање општество со еднакви можности за сите граѓани.
 
 

ЧЕСТИТАЈ И ИТАЈ КОН ПРОМЕНА !

 
Цена на еден примерок е 50 денари

Честитките се на преклоп и со плик, а дополнително, постои опција и да бидат персонализирани со ваша порака.

За сите дополнителни информации и нарачка, контактирајте нè на:
ema@public.org.mk како
и на 078/337-318 ; (02) 2466-444
 
 
 
 
 
Новогодишни честитки