Славно, револуционерно, но заборавено. Крушево. Највисокиот град во земјава, местото што се гордее со својата историја, познато по првата република на Балканот, но и како родното место на Никола Мартиноски. Градот што изгледа како да е во зимски сон, може да живее од туризам. Но нема туристичко ...