Популарни рубрики

 
 
 

Блог 1 тест

„МЕДЕНА ЗЕМЈА" СО НОВИ НАГРАДИ ЗА НАЈДОБАР ДОКУМЕНТАРЕЦ И ЗА КИНЕМАТОГРАФИЈА

„Медена земја" деновиве во САД доби неколку нови престижни награди за најдобар документарец и за кинематографија. Тимот на македонскиот документарец ја прими наградата за најдобар документарен филм, што ја доделува најпрестижното здружение на филмски критичари во Америка,  New York Film Critics ...
Прочитај повеќе......

МЕДЕНА ЗЕМЈА Е НОМИНИРАН ЗА ОСКАР ВО ДВЕ КАТЕГОРИИ - ЗА НАЈДОБАР ДОКУМЕНТАРЕЦ И ЗА СТРАНСКИ ФИЛМ!

Македонскиот документарен филм е кандидат за „Оскар“ во две категории – за „ Најдобар документарен филм“ и за „ Најдобар Интернационален филм“.На 92-та оскарска церемонија, која ќе се одржи на 10 февруари оваа година, „Медена Земја“ ќе се натпреварува во две категории.Тимот на „Медена земја“ се ...
Прочитај повеќе......
 
 
 

Блог 2 тест

 
 
 
 
 
 
 
 

подарете (си) лице в лице

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Добивај новости на мејл
 
 
 
 
 
 
 
 
Ја стартувавме новата програма именувана „Лице в лице СЕНС“, која, во духот на принципите и вредностите на досегашните залагања на нашата платформа за активизам и улично списание „Лице в лице“, има за цел да даде свој придонес и печат во градењето подобро и поправедно општество