Премиера на филм за мегабендот кој ги спои северот и југот на Европа – „Ефтеркланг: Македониум бенд“

Филмот ќе го отвори 23. издание на Фествивалот на европски филм „Синедејс“, кој започнува денеска и ќе трае до 17-ти јули.

Продолжи