Лицата и децата со атипичен развој се дискриминирани по многу основи. Децата имаат тешкотии да се запишат во градинка, основно и во средно училиште. Декларативно се добредојдени, но вистината е спротивна.Фотографии: Теано КардулаДизајн што буди, пецка, од кој ни е топло на душата. Доза инспирација ...