Од денеска, за сите читатели и поддржувачи, достапен е новиот, 40-ти број на „Лице в лице“. Ова издание го подготвувавме со многу љубов, позитивна енергија, со учество на многу драги соработници, и на еден поинаков начин од сите досегашни.Нѐ радува можноста да влијаеме во подигнувањето на свеста за ...