Благодариме за интересот за поддршка на Платформата за одржлив развој „Лице в лице“.

Покрај начините да бидете дел од заедницата која го чита списанието и ги зајакнува продавачите (линк до продавница), овде можете да донирате одредена сума за инклузивните програми наменети за зајакнување на продавачите на уличното списание.
Оваа поддршка опфаќа организирање обуки и други инлузивни активности кои ги зајакнуваат на нивниот пат кон пазарот на труд.

Ви благодариме!