Приказ на еден резултат

Годишна претплата на дигитално „Лице в лице“

600 ден
Со годишна претплата на дигиталното издание на „Лице в лице“ ние ќе ви ги доставуваме сите изданија на уличното списание во текот на една година, директно во вашето е-сандаче. Со секое ново издание на уличното списание, на мејл адресата која ја оставате при купувањето (која ја внесувате при плаќањето), ви испраќаме ПДФ верзија од изданијата, како и информации за новостите, можности за вклучување на настани кои ги организираме и сл. Го задржуваме принципот 50-50 и градиме заедница одговорни граѓани. Купувајќи годишна претплата, вашата инвестиција во одржливиот развој и инклузивното општество, ја вложуваме на следниов начин: - кај вашиот омилен продавач кој продава и онлајн - најдете ги опциите на овој линк или - во социјалната иновација Социјално менторство, преку која продавачите се менторираат и се градат нивните вештини за отворениот пазар на труд.