Приказ на сите 3 резултати

Купи од Валентин

100 ден600 ден
Валентин Ракип – извидник во униформата на „Лице в лице“ Валентин е вредно момче, чии вредности ги знаат сите кои

Купи од Игор од Порака Нова

100 ден600 ден
Игор Шајновски е вработен во организацијата „Порака Нова“ од Струга, каде главните обврски му се околу продажба и достава на

Купи од Кико

100 ден600 ден
По сообраќајната несреќа, нашиот продавач, Кристијан Марковски Кико, не може активно да работи, па „Лице в лице“ иницираше активност со