Со патишта од пластика до почиста средина

ПОКРАЈ ТОА ШТО СЕ ВОДООТПОРНИ, ОВИЕ ПАТЕКИ МОЖАТ ДА ИЗДРЖАТ ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА И ПОГОЛЕМИ ОПТОВАРУВАЊА. ПОРАДИ ПЛАСТИКАТА, ДОЖДОВНИЦАТА НЕ ПОМИНУВА НИЗ НИВ, СО ШТО, ПАК, ИМАМЕ ПОМАЛКУ ПОПРАВКИ

Продолжи