Да ги вратиме приказните на луѓето и на нивниот глас

Превод: Ивана ЛазовскаЖивеев на различни места и секаде се чувствувам убаво. Албанија е особено блиска до мојот сензибилитет, таму имам оставено делче од моето срце. Но во Македонија...

Продолжи