Списанието за одржлив развој „Лице в лице“, опстојува веќе осма година, а еден од неговите најсилни партнери низ времето сте токму вие, читателите и поддржувачите на коцептот дека работата е најсилната алатка за социјална инклузија на ранливите сограѓани.

Како наши сојузници, ве покануваме да ни се придружите со одговори на анкета која нема да ви одземе повеќе од 10 минути, а ќе значи многу за импактот кој заедно можеме да го создадеме во општеството.

Дајте му „глас“ на вашето мислење и да ја (за)движиме промената!

Благодариме!