Топло добредојде од „Лице в лице“ дружината – колектив во кој здружено иницираме теми од суштинско значење за тебе, за сите нас.

Доколку веќе имаш обезбедено претплата, најави се со мејлот кој го остави при порачката. Системот те помни од уредот преку кој си купил/а.  Доколку се најавуваш од друг уред, кликни дека ја заборави лозинката и внеси го мејлот кој го остави при купувањето. На тој мејл ќе ти пристигне автоматски генерирана лозинка и ќе можеш да се логираш повторно.

Доколку не си член на платформата, искрено би сакале да ни се придружиш.

Освен на улица, кај продавачите, можеш да го набавиш „Лице в лице“ и овде. Го задржуваме принципот 50-50, а сега, градиме и заедница одговорни граѓани.
Купувајќи единечно издание или годишна претплата, твојата инвестиција во одржливиот развој и инклузивното општество, ја вложуваме на следниов начин:
– кај твојот омилен продавач/продавачка (види овде)
или
– во социјалната иновација Социјално менторство, преку која продавачите се менторираат и се градат нивните вештини за отворениот пазар на труд.

Дружината ти предлага да го набавиш актуелниот број, (ќе имаш пристап до содржините на платформава, до следниот број), или да си обезбедиш  годишна претплата со која имаш членство цела година.

Се гледаме
😉Најави се на твојот профил на kupi.licevlice.mk