Сидо ја напушти училницата, а ните останваме „слободни“ и збунети

ПОЗНАТ КАКО ОМИЛЕН И ИНСПИРАТИВЕН ПРОФЕСОР, СИДО БУДЕШЕ ФИЛОЗОФСКА И ПРОГРЕСИВНА МИСЛА КАЈ МНОГУБРОЈНИ ГЕНЕРАЦИИ УЧЕНИЦИ Стефан Сидовски - Сидо, омилениот професор по филозофија од...

Продолжи

„Ханилендерси“ во кошницата на хонгконг

ХОНГКОНГ ГО ЖИВЕЕ СВЕТОТО ПРАВИЛО НА ОДРЖЛИВОСТА - АКО НЕКОЈ ГО ПРЕКРШИ ПРАВИЛОТО, СИТЕ ЌЕ ЈА ПЛАТАТ ЦЕНАТА. РЕЖИСЕРИТЕ НА НАГРАДУВАНИОТ „МЕДЕНА ЗЕМЈА“, ТАМАРА КОТЕВСКА И ЉУБО ИВАНОВ...

Продолжи