Награда „Гласник на невидливите“ за Анета Ристеска и Бојан Шашевски за стории објавени во „Лице в лице“

ДВЕ НАГРАДИ „ГЛАСНИК НА НЕВИДЛИВИТЕ“ ЗА СТОРИИ ОБЈАВЕНИ ВО УЛИЧНОТО СПИСАНИЕ ЗА ОДРЖЛИВ РАЗВОЈ „ЛИЦЕ В ЛИЦЕ“, БЕА ДОДЕЛЕНИ ВЧЕРА, НА ЦЕРЕМОНИЈА КОЈА ЈА ОРГАНИЗИРАШЕ МАКЕДОНСКАТА ПЛАТФОРМА ПРОТИВ...

Продолжи