Анета Ристеска, уредничка на „Лице в лице“: нашите содржини повикуваат на индивидуална и колективна одговорност

УЛИЧНОТО СПИСАНИЕ „ЛИЦЕ В ЛИЦЕ“ ПОСТОИ ВЕЌЕ 8 ГОДИНИ И КОНТИНУИРАНО СЕ РАЗВИВА И РАСТЕ, СЕКОГАШ ФОКУСИРАЈЌИ СЕ НА СОЦИЈАЛНАТА ПРАВДА И НА ПРИНЦИПИТЕ НА ЕДНАКВОСТ. ПРОЧИТАЈТЕ ГО...

Продолжи