Од утре до осми август: второ издание на Галичник филм фестивал – „Свој на своето!“

На амфитеатарот Упија во Галичник кој се наоѓа на 1500 метри надморска височина, ќе се одржи второто издание на Галичник Филм Фестивал.   Од 5 до 8 август, филмските...

Продолжи