Шведската драма „Колку бруснии има во светот?“ вечерва во летното кино на Кинотека

Филмот „Колку брусници има во светот?“ на режисерката Лена Копел, ќе биде прикажан вечерва во 20 часот во летното кино „Мирно лето“ на Кинотеката (Карпош 3) во Скопје.Станува...

Продолжи