Еснафски одговор на консумеризмот и на нееднаквоста

НОВОТО СОЦИЈАЛНО ПРЕТПРИЈАТИЕ Е ИНТЕРНЕТ-ПЛАТФОРМА ЗА ПРОМОЦИЈА НА РАКОТВОРБИ, НО ИМА И ФИЗИЧКИ ПРОСТОР, ПРОДАВНИЦА ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ. ТОА ШТО ГО ИЗДВОЈУВА ОД ДРУГИТЕ КРЕАТИВНИ ПЛАТФОРМИ Е...

Продолжи