Патувачкото кино на МАКЕДОКС денес во Кочани, утре во село Оризари

ПАТУВАЧКОТО КИНО НА МАКЕДОКС ГОДИНАВА ГО СМЕНИ СВОЈОТ ФОРМАТ И СЕ ОДРЖУВА ВО ЧЕТИРИ ВИКЕНДИ ВО МЕСЕЦИТЕ ЈУНИ, ЈУЛИ И СЕПТЕМВРИ. ПРОЕКЦИИ ДОСЕГА СЕ ОДРЖАА ВО КРАТОВО, СЕЛО...

Продолжи