Престојот во природа лекува

ОДГОВОРИТЕ НА ТОА КАКО РАСТЕНИЈАТА И ДРВЈАТА ФИЗИОЛОШКИ ВЛИЈААТ НА НАС СЕ МНОГУ ЕДНОСТАВНИ. ГУШКАЊЕТО ИЛИ ДОПИРАЊЕТО ДРВЈА НИ ГО ЗГОЛЕМУВА НИВОТО НА ОКСИТОЦИН, ХОРМОН ОДГОВОРЕН ЗА ЧУВСТВОТО...

Продолжи