Интервју со Мохамед Јунус, нобеловец: неопходно е да тргнеме по нов пат. Сега!

СЕ ПРЕТВОРИВМЕ ВО ПОГРЕШНИ, ВО СЕБИЧНИ ЛУЃЕ. И ОВА Е НАСОКАТА ШТО ЕКОНОМИЈАТА НИ ПОМОГНА ДА ЈА СОЗДАДЕМЕ ЗА СЕБЕ. НАЈДОБРАТА ОДЛУКА ВО МОМЕНТОВ Е ДА НЕ СЕ...

Продолжи