Во очекување на решенија за управување на отпадот, Тетово се дави во ѓубре

СТАНДАРДИЗИРАЊЕТО НА РЕГИОНАЛНАТА ДЕПОНИЈА „РУСИНО“ ТРАЕ ПРЕДОЛГО. ОПШТИНА ТЕТОВО ТРЕБА ПОД ИТНО ДА ИЗГРАДИ ЦЕНТАР ЗА РЕЦИКЛИРАЊЕ НА ОТПАДОТ, ДА ПОСТАВИ ПОВЕЌЕ КОНТЕЈНЕРИ СО МОЖНОСТ ЗА СЕПАРАЦИЈА, ДА...

Продолжи