Сакам да живеам на село, ама каде да го одложувам сметот?

Сакаме да се вратиме на село, ама дали имаме услови за таков чекор?Претставници на граѓански организации, пензионирани новинари и писатели, професори, активисти, инженери, режисери, мислители беа дел од...

Продолжи