Да се вклучиме во создавањето (нај)добра општина

АПЛИКАЦИЈАТА „МЗАЕДНИЦА“ ГЕНЕРИРА ПОДАТОЦИ ЗА 16 ТЕМИ КОИ СЕ ОД ИНТЕРЕС НА ГРАЃАНИТЕ, СО ШТО ОПШТИНАТА ВО СЕКОЈ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ИМА УВИД ВО ПРИОРИТЕТИТЕ НА ГРАЃАНИТЕ, КРИТИЧНИТЕ...

Продолжи

Дигитализацијата на образованието не е опција, туку потреба

Ковид-19 е, сигурно, најповторуваниот збор оваа година. Карантини, самоизолации, забрани за патувања, оддалеченост од најблиските и верно пријателство со компјутерите ни се новата...

Продолжи