Лотарија во супермаркет – како политичките партии ги користат затворените кандидатски листи за да ја задржат контролата

Со цел граѓаните да им бидат приоритет на пратениците, а не нивните политички партии, неопходно е нивно поголемо учество во изборниот процес.Повеќето потрошувачи...

Продолжи