Од банер за фрлање, до ранец со дизајнерски печат

Сакаме да ја разбиеме стигмата околу користената облека, особено во балканскиот регион, каде што многу луѓе претпочитаат да купуваат нови, брендирани артикли. Наместо тоа,...

Продолжи