Слоештица повикува: Веруваме во природата и во уметноста!

„Веруваме во природата и во уметноста“ е насловот на денешното отворено студио кое ќе биде отворено во село Слоештица, во организација на Меѓународниот центар за уметност „Арт Поинт...

Продолжи