Македонски зелен стартап награден на регионалниот натпревар за зелени идеи

СЕ НАДЕВАМЕ ДЕКА НАШИОТ МИРИС ОД ПОРТОКАЛ НАСКОРО ЌЕ ГИ ЗАМЕНИ СИТЕ ШТЕТНИ ОСВЕЖУВАЧИ ВО ДОМОВИТЕ, КАНЦЕЛАРИИТЕ, ХОТЕЛИТЕ, АВТОМОБИЛИТЕ –ИЗЈАВИ МАРИЈА БУРГИЕВА, МАКЕДОНСКАТА ПОБЕДНИЧКА. Македонски...

Продолжи