Изложба на алтернативни фотографии, како најава за новиот Фестивал „Зрно“

Изложбата на алтернативни фотографии која ќе се одржи вечерва во 20 часот во продажниот салон на Културно Информативниот Центар - Скопје, е најавена како прва активност на првото...

Продолжи