„Сребрено цунами“ – закана за илјадници работни места годишно

За време на последните две рецесии, во компании со сопствеништво на вработените, имало 50 проценти помалку отпуштања во споредба со компаниите без сопствеништво на вработените, шестпати помали шанси...

Продолжи