Меѓународeн ,,Фолклорен мост” во Струга

Во Паркот на поезијата во Струга, на 24-ти август (среда), од 20 часот, ќе се одржи Меѓународниот фолклорен фестивал ,,Фолклорен мост". -Традиционално, манифестацијата ќе започне...

Продолжи