На хартија во затвор, во практика – нормално

Фотографии: Кристина Затуровска „Ненормален, ретардиран, ментален, идиот, имбецил, нездрав, будала, за гревота...“Ова се само дел од зборовите што ги користиме во секојдневната комуникација без трошка...

Продолжи