ГАЛЕРИЈА: Чучер Сандево – место каде животот има зелена боја

Чучер Сандево, општина близу главниот град Скопје, е пример за место каде жителите си го сакаат своето живеалиште.Тука се одржуваат најдобрите натпревари во фудбал, особено во село Мирковци....

Продолжи

Лице в лице 41: Потенцијалот на руралниот развој низ илустрации

Најновото, 41. издание издание на списанието за одржлив развој, „Лице в лице“, e посветено на тема: потенцијалите на руралниот развој.Во продолжение дел од илустративните решенија подготвени од Среќа.мк, а...

Продолжи

Лице в лице бр. 41: Природните потенцијали се стожерот на руралниот развој!

Најновото издание издание на списанието за одржлив развој, „Лице в лице“, посветено на тема: потенцијалите на руралниот развој, својата промоција ја доживеа во недопрената убавина на струшкото село...

Продолжи

Купи Лице в лице, издание бр. 40 Kupi Lice v lice, izdanie br. 40

Лице в лице со новата Земја – соочување!

Најновото 40-то издание на „Лице в лице“ e посветено на бизнисите, лидерството, на институциите и на граѓаните од иднината, како и на улогата на социјалната економија во кокреирањето на новиот систем...

Продолжи

Активирај се, направи нешто со/за себе!

Со боенки кои на симболичен начин даваат поддршка до хероите на карантинот, „Лице в лице“ ги објавува илустрациите на познати српски дизајнер(к)и, преку кои се заблагодарува на сите...

Продолжи

Огледалце, огледалце мое, кажи ми на светов најзагаден кој е?

Илустрациите на младата дизајнерка Ивана Марковска се подготвени во рамки на иницијативата „Лице в лице со граѓаните“, поддржана од Кралството Шведска преку проектот „Нордиска поддршка за напредок на Северна...

Продолжи