Сплотени во солидарноста и во истрајноста – да задвижиме промена!

Годинава во пандемија ја поминавме со многу лекции за истрајност, отпорност, солидарност, заедништво и со ука дека само заедничките заложби го прават системот силен Новогодишниот...

Продолжи