Изолација

НАШЕ ЕДИНСТВЕНО ЕФЕКТИВНО ОРУЖЈЕ ПРОТИВ ПАНДЕМИЈАТА Е ИЗОЛАЦИЈАТА И КОМУНИКАЦИЈА ОД ДИСТАНЦА. МОРАМЕ ДА ОСТАНЕМЕ ДОМА, И ДА ГИ ПОЧИТУВАМЕ ПРАВИЛАТА. Досега доследно ги почитувавме...

Продолжи

Дадовме пример дека самите децаа можат да направат промена

ЕДНО ПРОЛЕТНО САБОТНО УТРО ДВОРОТ НА ОСНОВНОТО УЧИЛИШТЕ „ЈОХАН ХАЈНРИХ ПЕСТАЛОЦИ“ ВО СКОПЈЕ ВРИЕШЕ ОД ДЕЦА. РАБОТНАТА САБОТА ЈА ОДРАБОТУВАА ЗАЕДНО СО СВОИТЕ РОДИТЕЛИ, КОИ ВОЛОНТЕРСКИ СЕ АНГАЖИРАА...

Продолжи