„Сите сме еднакви“ – инклузивен настан на ранчот во Ранковце

Со цел лицата со попреченост да бидат прифатени во општеството со исти права и услови за живот, ранчот „Кантрисајд ритрит“ го оганизира настанот „Сите...

Продолжи