Доза вести

Од 7 до 11 септември се одржува „Festival of Underwater Film“!

„Кампинг скаут Струга“, во периодот од 7 до 11 септември, го организира фестивалот „Festival of Underwater Film“.

На настанот ќе бидат прикажани филмови од приватните колекции на реномирани автори на филмови снимени под вода.

Фестивалот ќе го отвори Васко Тодоров со неговиот филм ОКЕАНИКА добитник на награда за камера 2009, на Силвер Шарк Фестивал (Silver Shark Festival) во Киев.
Во продолжение програмата на Фестивалот.

ПРОГРАМА:

ФЕСТИВАЛ НА ПОДВОДНИ ФИЛМОВИ

Струга 2022, 07-11 Септември 2022

07.09. СРЕДА

13:00 ПРИЈАВУВАЊЕ

ДЕГУСТАЦИЈА НА МАКЕДОНСКА РАКИЈА

08.09. ЧЕТВРТОК

08:30 ДОРУЧЕК

13:00 ПРИЈАВУВАЊЕ

14:00 РУЧЕК

Слободно време

19:00 Филмска вечер (Отварорање на фестивалот) + Вечера

21:00 Забава, логорски оган

09.09. ПЕТОК

07:00 ЈОГА загревање

08:30 ДОРУЧЕК

10:00 Нуркање, Кајак, СУП-даска, Плажа

15:00 РУЧЕК

Слободно време

19:00 Филмска вечер + Вечера

21:00 Забава

10.09. САБОТА

07:00 HIIT вежбање

08:30 ДОРУЧЕК

10:00 Нуркање, Кајак, СУП-даска, Плажа

15:00 РУЧЕК

Слободно време

19:00 Филмска вечер

21:00 Скара + Музика

11.09 НЕДЕЛА

07:00 HIIT вежбање

08:30 ДОРУЧЕК

10:00 Нуркање, Кајак, СУП-даска, Плажа

15:00 ОДЈАВА

1. НУРКАЧКИ ПАКЕТ 7900 мкд

– Нуркачки пакет (со сопствена опрема)

– 3 полни пансиони

– Нуркање

– Подводни филмови

– HIIT загревање

– Скара + Музика

– Кајак, СУП-даска, Плажа

– Презентација на приватни подводни филмови

2. ПАКЕТ БЕЗ НУРКАЊЕ 5900 мкд

– 3 полни пансиони

– Подводни филмови

– HIIT загревање

– Скара + Музика

– Кајак, СУП-даска, Плажа

3. НАДВОРЕШНИ НУРКАЧИ 2400 мкд

– Вечера

– Подводни филмови

Закажете на: +389 46 520 842

Пријава за учство и повеќе информации на следниот телефон: +389 46 520 842

Напишете коментар