Растенија во домот – инстант подобрување на расположението

Тие можат да поттикнат лачење серотонин, што нѐ прави посреќни и порелаксирани, а исто­вре­ме­но и го подобруваат нашиот имун одговор. „Зелена“ за мене е остварување на еден сон,...

Продолжи

Растенијата се миленичиња што носат радост

Не­кој, пред две години, да ми го поставеше прашањето: „Дали се гледаш себеси во ид­ни­на како дома чуваш повеќе од 100 растенија?“, мојот одговор сигурно ќе беше: „Нема...

Продолжи